България Новини

Нашенка тормози Соня Колтуклиева: Не й помогнала да си намери работа! (виж тук)

Соня Колтуклиева се принуди да извади кореспонденцията наяве!

Непозната нашенка в Лондон хвърля як тормоз на журналистката Соня Колтуклиева. Това разкри самата тя, подлудена от жената дотам, че се принуди да извади наяве пред всички кореспонденцията с нея.

“Една абсолютно непозната за мен жена, Теодора Бахлова, днес ме нападна гневно, защото някога се е обърнала за помощ към мен и аз нищо не съм сторила. Ето какъв е случаят, написах й го, но тя не мирясва, сякаш съм й длъжна с нещо. Какво ми показаха личните съобщения на месинджъра:

“Теодора Бахлова, ето Вашето ЛС до мен от 26.03.2016 г::”Здравейте, Соня, не се познаваме лично, но въпреки това ще си позволя да поискам съдействие или насоки от Вас. В Лондон съм от 12.01.2016 г., но засега не мога да се установя на работа. Писах e-mail на местните български медии/т.е. вестниците/, но за съжаление без отговор. Очевидно без препоръки или помощ няма да се получи.

И така бях принудена да започна във Фантастик клинър преди около 2 месеца – на 05.02., но за съжаление с тази работа и това заплащане не успявам да покривам минималните разходи за физическото си съществуване – за 2 месеца съм получила 1 076 паунда, при минимални разходи – квартира, транспорт и храна – 1600 паунда, всъщност това по-добре от мен го знаете.

Поради тази причина Ви моля за съдействие и в случай, че решите да ми подадете ръка, то няма да Ви разочаровам или подведа – работя много, чета много и имам претенции за лоялно и коректно отношение към хората около мен. Изключително ще съм Ви благодарна, тъй като сама в Лондон явно няма да мога да се справя. Опитвам се да се държа духом и да се надявам, но ми е много трудно. Желая Ви весели празници и искрено се надявам да ми помогнете поне с насоки или препоръки! Благодаря Ви!!!”.

И моят откровен отговор: “Здравейте. За съжаление,не знам как мога да Ви помогна. Ще попитам и ако науча нещо,ще Ви пиша тук. Желая Ви здраве и кураж!”.

Попитах приятелите си българи в Лондон и даже в посолството: отговорите бяха, общо взето: щом е рискувала да дойде тук, значи трябва да си е направила сметката предварително. Не исках да Ви предавам тези отговори.

Аз не живея в Лондон, само гостувам. Нямам познанства, с които мога да помагам, както правя това тук, в България. Ето и сега говорих с българин от Чикаго, на когото помогнах.”

Три месеца преди това, на 15 декември 2015 г. Владислав Горанов чрез НАП ми блокира всички сметки и банковия сейф, макар още да не бяха приключило ревизиите на мен и съпруга ми. Останахме без никакви пари, дъщеря ми не можа да запише втора магистратура, въпреки успешно издържаните изпити.

Някой разбра ли за това?! Не. Само най-близките ми роднини и приятели. Ипотекирахме единственото си жилище и взехме заем… Ей, хора, никой на никого не е длъжен. Стига с този социалистически манталитет”, ядоса се Соня Колтуклиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.