България Новини

Светльо Витков бесен: Разкри защо не понася ДБ! (виж тук)

Светльо Витков призна защо е така настроен към ДБ!

Фронтменът на Хиподил Светльо Витков, който на няколко пъти се пробва и в политиката, заяви позицията си относно партия ДБ. Ето защо устатият рокаджия е твърдо против представителите й и не пропуска шанс да ги захапе яко:

“За тези, които ме питат защо се заяждам с ДБ?… Старите тарикати са ясни: БСП, ДПС и ГЕРБ. Патриотите вървят смело надолу. За Марешки… няма смисъл да се говори. Мая Манолова и Слави са ясни. Ще играят, с който даде най-добрата оферта, а и ще изкупят част от депутатите им.

С Костовото ДСБ, Зелените еуглени, които са неПроКоп… И с “Да, България” се заяждам най-много, защото те винаги са готини и добри. Умни и красиви. Да, ама не са.

Помня добре режима на Костов и кръга “Олимп” на Славчо Христов… Същите тия да ми крещят: “Мутрите вън!”… Що за нагли същества? Славчо Христов е готин, а другите мутри – не!

Уважавам всеки, който има смелостта да каже: Да, аз съм направил грешка!… Не мога да уважавам хитреци, които са винаги безгрешни. Костов беше премиер! И вместо да промени модела, той просто го яхна и стана същия сатрап.

Ето затова и ще ги удрям, защото знам какво ще направят, щом влязат в парламента. Ще видите и вие. Чакам ги и като покажат истинските си лица и ще ги чакам на жълтите павета… в ръка”, заяви разгневен Светльо Витков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.