България Новини

Отложиха мярката на ЛиЛана: Баща й публикува снимки на счупения й гръбнак! (виж тук)

Бащата на ЛиЛана отчаян, че отново отложиха мярката за неотклонение на детето му!

Отчаян и на ръба на силите си е бащата на певицата ЛиЛана, чиято мярка за неотклонение беше отложена за четвъртък. Тя остава в ареста и то, защото вещото лице не се е явило лично в съдебната зала. Ето какво разкри баща й Христо Деянов.

“И 100 тояги на чужд гръб са малко”, тази народна поговорка Специализирания наказателен съд в лицето на съдия Биляна Вранчева ни напомни днес и отложи на бърза ръка мярката за разглеждането на медицинската експертиза на дъщеря ми Лили.

Неврохирургът, който е изготвил експертизата предполагам, че е направил професионално и отговаря на въпроса „Позволява ли това заболяване на обвиняемата да продължи престоя в условията на следствения арест”.

Дистрофичните промени в прешлените са видни от ЯМР. По закон, вещото лице не е задължено да бъде в залата при положение, че е представило своята експертиза. Може би затова лекарят не дойде.

Явно съдийката използва този момент и с лека ръка отложи делото за четвъртък, показвайки една ужасяваща безразличност. Не знам дали тази жена е майка, но окото не и мигна, че една млада крехка жена, която може да й е дъщеря гние ненужно в затвора.

Във всяка професия според мен трябва да има човечност и емпатия към страдащия, независимо дали си силният на деня!

За мен това е доказателство, че Специализирания наказателен съд и специализираната прокуратура действат в съглашателство, вместо първата институция да извършва съдебен контрол върху своеволията на спец. прокуратурата.

Съдийката много добре знае, че Лили не трябва да е в ареста, но няколко дни повече или по-малко явно за нея нямат никакво значение! Това означава, че тези две институции колят и бесят, мачкат и прекършват умишлено човешки съдби, без да правят разлика по отношение на вида и тежестта на обвинението.

Къде е презумцията за НЕВИНОВНОСТ питам тези юристи? Един такъв арестант само с повдигнато обвинение, попаднал под мушката на спец. прокуратурата може да лежи 8 месеца в следствения арест, където с човешката психика и здраве могат да се случат много ужасни, трайни и даже фатални неща! Но това явно за тези хора няма значение!

Започвам да си мисля, че даже и в четвъртък да има благоприятен за Лили изход, спецпрокуратурата в лицето на набл. прокурор Шостак ще обжалват и Апелативния наказателен съд след 1 седмица ще остави дъщеря ми в ареста. Защото и те са от това котило и са като скачени съдове!

Шостак е предложен за повишаване и сега ще има да се натяга и да мачка с още по-голяма ярост хората на които той е набл. прокурор. Песимист съм за справедлив изход, затова, единствената ми надежда е в народа и младите хора, които са по площадите и които искат радикална промяна в цялата държава!

За да не бъда голословен за първи път ще публикувам снимки от операцията на Лили. На тях може да се видят двете 10 сантиметрови титанови планки и осемте 5 сантиметрови болта, които бяха забити в гръбнака на дъщеря ми и там останаха 10 години, за да стабилизират гръбнака.

Сега са махнати, но в няколко прешлена настъпиха естествени дистрофични процеси, които определят болковия синдром. А на нея и предстои да става майка.

Не съм искал съгласието на Лили за публикуване на тези снимки, но съм убеден, че само гласността и пълната истина сега могат да я предпазят и да я спасят от тази специализирана прокурорска жестокост, която започва да ми прилича на „Светата инквизиция” от средновековието…

Има голяма опасност да ми погубят детето, дано Бог да е с нас и да я спаси! Ще ви държа в течение как ще се развият нещата”, проплака таткото на ЛиЛана.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.