България Новини

Носил ли е Румен Радев вируса на Ковид-19, когато се смеси с протестиращите?!

Шефът на кабинета на президента Радев съобщи, че вече се е излекувал от Ковид-19, но…!

Може ли Румен Радев да се е смесвал с протестиращите и да е носил в себе си вируса на Ковид-19?! Този въпрос гръмна днес, когато шефът на кабинета му Калоян Методиев разкри, че вече е излекуван от болестта.

Методиев призна, че е извадил късмет и е преминал много леко през коронавируса, но е убеден, че това не е шега работа и всички трябва много да се пазят.

Дали обаче държавният глава не е общувал с шефа на кабинета си в периода, когато той още не е бил наясно с диагнозата си и е разнасял заразата?! Методиев твърди, че се е самоизолирал на 12 юли, след като тестът му се е оказал положителен.

Преди това обаче е напълно възможно да е общувал с президента. Който пък слезе на два пъти сред протестиращите и дори не си беше закрил лицето с маска. Това констатираха от агенция Блиц.

Акцентира се също и на публикация на Калоян Методиев в мрежата, която гласи буквално следното: “В такива моменти лакмусът показва безпощадно кой наистина го е грижа за тебе, кой не го е, кой е смел и кой страхливец, треперещ единствено за себе си”.

Към кого е адресиран този пост и каква е целта му, не е ясно. Но се надяваме скоро да се разбере. И най-вече да се потвърди, че Радев е взимал всички необходими мерки по време на разходките си сред протестиращите. И е бил напълно здрав.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.