Свят

Принц Уилям обиди жестоко брат си

Пред разпад ли са отношенията им

Мнозина не могат да повярват какво е направил принц Уилям, който е сочен за бъдещ престолонаследник на Великобритания. Според запознати, той е нанесъл жестока обида на по-малкия си брат – принц Хари.

принц Уилям
Пред разпад ли са отношенията им

От доста време насам мълвата носи за сериозна вражда между двамата престолонаследници – принц Уилям и брат му – принц Хари. Сега обаче стана известна евентуалната причина за раздора между кръвните роднини.

А тя естествено е свързана с жена, при това не коя да е, а съпругата на Хари – Меган Маркъл.
По-малкият брат бил засегнат от думите на “батко” си принц Уилям. Още в началото на връзката му с американската актриса Меган Маркъл, принц Уилям го е посъветвал да не бърза и да помисли добре върху отношенията си с нея, предаде Ройтерс.

Според авторите на книгата “Да откриеш свободата” принц Хари се е почувствал особено обиден, след като е доловил “снобизъм” в изказването на принц Уилям. Той дори си е позволил да наблегне на думите “това момиче”, визирайки Меган.

“Не е нужно да бързаш. Отдели колкото време е необходимо, за да опознаеш това момиче”, е заявил принц Уилям на Хари. Това гласи информацията в книгата, тиражирана на части от в. “Таймс” и в. “Сънди таймс” и която предстои да излезе през август.

Според откъси от нея в дворцовите среди са наричали Меган Маркъл “шоугърлата на Хари”, пристигнала с “твърде много багаж”.
Принц Хари и съпругата му Меган, които понастоящем живеят в Лос Анджелис, заедно със сина си Арчи, се разграничиха от книгата. Те са категорични, че нито са били интервюирани, нито имат някакъв принос към нея, пише zajenata.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.