Златната Християна Тодорова изненада гаджето си за ЧРД! (виж тук)

0

Златното момиче Християна Тодорова лудо влюбена в тенисиста Димитър Кузманов!

Милата и чаровна Християна Тодорова изненада гаджето си за рождения му ден. Днес тенисистът Димитър Кузманов има празник, който любимата първа му честити в мрежата.

Златното момиче, което накара България да се гордее на Олимпиадата в Рио преди няколко години, не крие, че е луда от любов по своята половинка. Ето какво написа тя в мрежата тази сутрин:

“Честит рожден ден!… Имаш в погледа искра, която други нямат. И в главата си мечта, която е по-голяма.

В един живот, в който е лесно да си ХЕЙТЪР, ти избираш да си ФАЙТЪР и да не минаваш метър.

Ти си аз, и аз съм ти… Силата е с нас и истината също. И към мечтите ти нека заедно да търсим пътища двамата с теб. Не казвам ЛЕСНО Е, казвам ЗАЕДНО. Аз съм с теб, дай ми ръка! Happy Birthday, Love”, написа влюбената Християна Тодорова.

Припомняме, че Хриси и Митко са заедно от месеци, но още преди години той хлътнал по нея до уши. Започнал да си измисля всякакви поводи да я срещне, да я заговори и ето, че усилията му дадоха резултат.

След дълга кореспонденция в социалната мрежа, Християна Тодорова и Димитър Кузманов най-сетне се срещнали. За да осъзнаят, че са един за друг и да останат заедно.

Припомняме, че предишният приятел на сладураната Хриси беше Дани Илиев, който към днешна дата топли леглото на певицата Гери-Никол.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.