Новини Свят

Мариела Нордел потресе с разкритие за Америка и Ковид! (виж тук)

Мариела Нордел взриви мрежата с разкритие за Америка и маските!

Докато у нас вече месеци наред се водят спорове и дори войни на тема “За” или “Против” предпазните маски срещу Ковид-19, устатата Мариела Нордел взриви с разкритие. Тя публикува разказа на жена, живееща зад океана, който е меко казано смущаващ:

“Снимка на 4-годишно момиченце, което се радва на коте в приют, качена в американска група за котки. Момиченцето е с маска. Маската е от тези за 0.2 лв., които след 13 март станаха по левипедесе – в Америка не знам за колко се търгуват.

Маската е покрила плътно носа и стига до долния клепач. Практически цялото лице на това дете е една маска.

“Вече и децата ли принуждавате да дишат обратно собствения си въглероден диоксид? А бебетата?” – питам аз.

За секунди бях обявена за трол, олигофрен, кретен, фашист, масов убиец и бях изхвърлена и блокирана от групата.

Това е петата американска група, с която нещата приключват така. Нито една от тези групи не е на здравна тематика. Нито на ковид тематика.

Мислите си че в България е зле? Мислите си, че е диктатура? Хора, в Америка е Северна Корея! Тези хора са ПРОМИТИ – изцяло, окончателно и безвъзвратно – те нямат нужда от санкции. Те ще издерат очите собственоръчно на всеки, който не членува в сектата или по някакъв начин оспорва нейното господство.

Хора, които не могат да дисциплинират децата си: не могат да ги накарат да не пищят в самолета като обезумели, да не бъркат с пръсти в чуждите чинии на непознати в ресторанта, да не бжият чуждите деца и животни, да не рисуват с червило по стените, да не изливат манджа по лаптопа…

Но могат да ги накарат да стоят по цял ден лишени от кислород, да дишат собствените си отрови. Със средство, предназначено за употреба само на възрастни, само в определена професионална дейност в инфекциозна среда.

Нещо страшно е дошло – и не идва, то е дошло. Но ще става само по-зле. За хората. А оттам и за всичко, което ги заобикаля – докато ги има.

Но в България ще бътде поносимо. Много по-поносимо, отколкото в страните, където нашите родители мечтаеха да забегнат, за да бъдат свободни – но не можаха.

Тези страни не са свободни – те вече са окото на бурята – лоното на диктатурата. Нещо, което България никога не може да бъде – по една проста причина. НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛА!

Изрязано ни е от гена – за добро или за лошо, ние винаги търсим как да се спасим от тях. Как да прецакаме системата. И как да се правим че го правим, когато всъщност правим точно каквото си знаем.

Това е нещо, което довчера ни възмущаваше и потрисаше. Днес това е спасение. Единственото, доколкото може да съществува.

Западът падна в капана на най-силните си страни, които днес се превръщат в Троянски кон, който го разсипва отвътре. А те му пляскат. А ние гледаме. Гледайте и вие и стига сте се тюхкали!”, взриви Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.