Новини

Мира Баджева взриви мрежата с коментара си! (виж тук)

Мира Баджева изригна в мрежата, дойде й до гуша!

На журналистката Мира Баджева й дойде до гуша от цирка, който се разиграва в медиите и държавата като цяло през последните седмици. Ето как изригна тя преди часове и какво заяви публично:

“Всекидневните кресливи уверения в антикомунизъм започват да заприличват на издайническа и “смутена” паника. Така латентните и неосъзнати хора със “смутена ориентация” се скъсват да кълнат на висок глас “онези с буквата П”.

Не ви е това проблемът в момента, уважаеми. Като дойдат избори (дай Боже, скоро), дръжте се колкото искате неприлично. Макар да смятам непоисканата партийна пропаганда за неприлична по всяко време.

Сега е доста по-належащо да прозвучи ясно вярвате ли на патологичните лъжци, простаци и силоваци във властта. Още ли ги искате? Ще позволите ли да продължава да зависи от тях животът ви още дни, месеци или години?

А пък аз ще продължа да се надявам, че доброто възпитание все някога ще бъде реабилитирано, включително и във фейса.

То включва да не се коментират шумно партийни пристрастия, ориентация, материален, физически и житейски статус, без събеседникът или “съседът” изрично да са пожелали това.

Стига ми бъркането по дупките ни, което напоследък се превърна в официално удостоверение, че сме свободни хора, годни за пресичане на граници. (Няма да влизам в дебати по въпроса – да се знае)”, заяви Мира Баджева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.