България Новини

Панделиева за Ангелкова: На умряло куче нож не се вади! (виж тук)

Лияна Панделиева защити бившият министър Ангелкова!

В защитник на бившия министър на туризма – Ангелкова, се превърна Лияна Панделиева. И не, защото журналистката силно симпатизира на Ангелкова. А, защото се възмути от позорно, според нея, отношение.

“На умряло куче нож не се вади… Аз съм последният човек, който би защитавал Николина Ангелкова, но изявата на Румен Драганов в интервю по Канал 3 преди ден, едва ли не часове след обявената й смяна, изпълнена с подигравки, обидни и унизителни коментари, не само надмина допустимия тон, а показа явна липса на мъжки качества.

Целият бранш помни как в началото на кризата с Ковид-19, когато всички работещи в туризма изпищяха от резкия спад във всяка сфера на заетост, Драганов застана на амбразурата. И заяви, че едва някакви си пет процента спад са отчетени, както показва НСИ и туризмът изобщо няма от какво да се оплаква.

И съвсем случайно, същото твърдеше и Ангелкова. А всички бяхме наясно, че НСИ не е обективно мерило за нито един процес в бранша. Веднага след това се появи изказването на ББ за “мазнинката” в туризма.

Обръщане на палачинката е едно, но нахвърлянето с неудържима злост върху някой, който вече дори не е фактор, е падение и срам.

Румен Драганов разполагаше с пет години и половина, анализирайки този министър (в качеството си на топ анализатор и брояч на коли, които пътуват насам-натам), първо да прояви оптимизъм, после да осъзнае реалността и от около три години можеше да говори постоянно за всичко, което избълва само в една вечер – отмъстително и подигравателно.

Това не е позиция. Това е… нещо друго”, изригна Лияна Панделиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.