Новини

Виж кой трогна до сълзи реалната д-р Романова! (още подробности)

Истинската д-р Романова разказа случката с умиление и надежда!

Милена Живкова или д-р Романова, както е по-позната на зрителите от сериала “Откраднат живот” беше трогната до сълзи. Тя лично разказа случката в профила си преди часове, с надежда да има повече такива хора като нейния неочакван “подарък”.

“Последно, за сезона представление- “Последният страстен любовник”! Да, изглеждам по друг начин, такава ми е ролята, не както сте свикнали да ме гледате- перфекционалистката, уж студената, очукана от живота Романова, да и в “Откраднат живот”- такава ми е ролята. Ние сме актьори и да, трябва да влизаме в различни кожи.

Но, не това искам да ви споделя. Тази вечер пред т-р София, на сцената в парка, беше пълно, не вярвах, да, живеем в интересно време, но хората търсеха билети до началото на представлението, сложиха допълнителни столчета, не можахме да поберем всички желаещи, да и това ме радва като актриса!

Но това, което истински ме развълнува след края на спектакъла, беше едно малко момченце, облечено с костюм, имаше рожден ден и неговите близки, за първи път го бяха довели на театър,беше развълнувано, смутено каза, че му е харесало, докато се снимахме!

Това беше, неговото театрално кръщение,не е ли пракрасно! Неговите родители му бяха подарили – ТЕАТЪР! Той е наш бъдещ зрител! Да е жив и здрав! И дано има, повече такива родители!”, не скри щастието си екранната д-р Романова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.