Новини Шоубизнес

Славея Сиракова: Следя протестите с голям интерес! (още подробности)

Славея Сиракова подкрепи младите хора в исканията им!

Родилката Славея Сиракова показа, че не се вълнува само от бебето и битовизмите. Тя излезе с неочакван пост в мрежата, в който подкрепи протестите срещу правителството.

“Това е един от най-мотивиращите и будни протести в България, който следя с голям интерес. Много ме радват всички млади и осъзнат хора, които смело отстояват себе си и вижданията си. Абсолютно излишна е цялата агресия, защото всеки един от нас е пълноправен българин, данъкоплатец и гражданин.

Тези млади хора заслужават бъдеще, в което да могат спокойно да се развиват и да отглеждат децата си. Да бъдат още по-горди от своята националност и богатствата, които имаме.

Да запазят този дух, за да го предадат на поколенията след това. Надявам се, че по мирен начин промяната, която искат ще се случи в името на общото благо и развитие”, написа Славея Сиракова в мрежата.

Мнозина я подкрепиха, но имаше и такива, които са на коренно противоположното мнение:

“Не разбрах кой им пречи да го направят. Учат където си искат, могат да работят където искат разбира се съобразно способностите си. Едно време ние протестирахме защото наистина беше глад и мизерия. Не можеше да пътуваме и да работим където искаме.

Винаги съм казвал, че милениум поколението има голям проблем, който не осъзнават но ще си платят за това по-късно. Растат безгрижно, без конкуренция и са разглезени. Местата в университета повече от учениците. Ние обаче сме виновни за това.

Не бяхме докрай твърди, разчитахме на демокрацията. Сега призиви да ги изметем, венсеремос. И младите не знаят какво правят. Това е и резултат от липсата на изучаване на престъпленията на комунизма и сега надига глава.

Предполагам нямате илюзия, че ако правителството падне ще дойдат млади и умни хора да управляват и няма да крадат. Ще дойдат БСП и ДПС защото сами не могат и зад тях Божков. Сърбахме им попарата вече”, убеден е потребител под поста й.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.