Свят

Жан Тод с изненадващи новини за Михаел Шумахер

Тод бе категоричен, че обича Михаел като свой собствен син

Шефът на Международната федерация по автомобилни спортове (FIA) – Жан Тод, съобщи изненадващи новини за пилота от „Формула 1“ – Михаел Шумахер.

Мнозина се питат какво се случва с пилота от Формула 1 – Михаел Шумахер. По този повод Жан Тод съобщи обнадеждаващи новини.

Михаел Шумахер
Тод бе категоричен, че обича Михаел като свой собствен син

Французинът и германската легенда на Формула 1 работиха заедно във Ферари. Тод е един от малцината външни лица, които се допускат до дома на Михаел Шумахер в Швейцария. Както е известно, той е в изключително тежко състояние, след като претърпя ужасяващо падане по време на ски и удари главата си в скала.

„Видях Михаел миналата седмица. Той се бори и се надявам, че скоро всички ще го видим сред нас. Точно над това работи заедно със семейството си“, обяви Тод. Това се случи при една от медийните му прояви в Будапеща покрай Гран При на Унгария във Формула 1.
74-годишният французин, който приема Михаел Шумахер като свой втори син, разкри, че съпругата на германеца Корина е тази, която държи на пълната секретност около възстановяването на седемкратния шампион.

Тод не пожела да отговори и на постоянните сравнения между Михаел Шумахер и Люис Хамилтън.
„Обичам Шумахер, но е напълно невъзможно да определиш най-добрия пилот за всички времена. Историята помни Хуан Мануел Фанджо, Джим Кларк, Айртон Сена, Михаел и други. Единствено коректно може да се твърди, че някой е най-добрият в своето поколение.

Знам, че Люис може да подобри рекорда на Шумахер за най-титулуван пилот в историята. След подобен инцидент, като претърпения от Михаел, едва ли има значение кой има повече спечелени титли“, заяви шефът на FIA, пише blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.