Шоубизнес

Мариана Станчева и Део изпратиха големия си син в Щатите!

Жената на Део – Мариана Станчева – Славчева ще си отдъхне малко!

Малко ще си отдъхне жената на чаровника Део. Мулатката Мариана Станчева – Славчева се похвали в мрежата, че по-голямото им дете е на ваканция при баба и дядо.

От профила на бабата се вижда, че тя живее в Тексас, така че малкият вероятно е излетял дотам. А на мама и тате се отварят няколко по-кротки и спокойни почивки дни, само с малкото му братче. Ето какво сподели Мариана:

“Вчера за пръв път изпратих големия ми син на почивка при баба Бойка и дядо Джак. Досега не съм си го позволявала, но когато си с две деца, понякога ти се иска поне за известно да останеш само с едното.

Хубаво е, че Боби обича да гостува при баба и дядо – тримата си говорят на английски, рисуват, готвят, шият на машина и измислят куп други забавления. Допълнителен бонус е, че лятната им къща е на морето!

Когато бях малка, обичах през лятото да гостувам при баба, надявам се и Боби да има красиви спомени от неговите лета. А след някоя друга година ще изпратим и Теди – по-малкото братче.

Какво ли ще каже баба Бойка по този въпрос? Сипвам си едно, опъвам краката и виждам… едно единствено спящо дете до мен. О, блажена тишина!”, радва се на малкото подарено спокойствие Мариана Станчева – Славчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.