Новини Шоубизнес

Емануела към управляващите: Хората не ви искат, махайте се! (виж тук)

Емануела изведнъж стана обществено активна, бясна е от случващото се!

Чалга певицата Емануела показа, че има и гражданска позиция. Преди минути тя буквално подпали мрежата с поста си срещу правителството. И думите на министър Горанов, че основания за оставка няма.

“Липсвали основания!?!?! Ама, те хората не ви искат, какво друго основание е нужно, че нагло стоите и си говорите за Радев и Божков!?! На никой не му дреме за игрите ви, хората не ви искат вас! Нали бях на протеста, хората не искат вас, не ги интересува, нито Румен Радев, нито Васил Божков…

Искат, вие да се махнете, а не нагло да не пускате властта! Призовавате за мирни протести, но мирно не си отивате! Какво още ви трябва, за да се махнете най-накрая и да оставите хората в България да се развиват и да управляват, интелигентни хора с модерно мислене.

Да ни води към развития Свят… Че вие даже нямате връзка в учрежденията си и разкарвате хората с дни за една бележка от единя край на градовете до другия и хабите хартия която е изсечена от дърветата, които спомагат за пречистването на въздуха който дишаме.

Че в спешния ви център “Пирогов”, докато не се регистрираш, не те преглеждат и по спешност, от личен опита го казвам, що за бумащина е това!?!? Има хиляди неща, които не сте, и не можете да направите за народа и на тях им писна, на мен също!

Насочвате внимание само в/у бизнеси които искате да сринете или за собствена облага! Нямам политическа позиция в момента! Не подкрепям никого от тези 240, но подкрепям народа, който не ви иска!

Лично, аз отказвам от тук нататък да пея или подкрепям партии или да агитирам хора да гласуват за дадена такава!

Лично, аз ще си дам подкрепата с гласуване на новите избори, за хора, които ще ни заведат към развития Свят, не към деградацията и управлението със страх, заплахи и подчинение и най-вече беззаконие! По никакъв начин не се погрижихте за този народ! Подкрепям народа за нови избори!”, скочи Емануела.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.