България Новини

Радина Червенова сияе след развода (Снимка)

Радина Червенова изглежда зашеметяващо, въпреки трудностите от последните години

Радина Червенова направи своя публичен дебют, след като през последните 2 години се бе скрила от обществото. Бившата говорителка на БНТ уважи с присъствието си ежегодните журналистически награди в памет на покойния ѝ колега Димитър Цонев, които се организират от фондацията, основана на негова име, в помощ на младите таланти в професията.

Всяка година наградите се раздават в столичния хотел „Маринела“, а организатори са наследниците на Митко Цонев – синът му Димитър-младши и дъщеря му Деси Цонева. Неговата дългогодишна колежка и приятелка Радина Червенова винаги е сред поканените. Този път обаче тя пристигна на церемонията сама, без съпруга си Коко Каменаров, с когото градската клюка гласи, че са разделени от Коледа насам.

Радина Червенова
Снимка: Ретро

Животът на свободна жена очевидно се отразява повече от добре на Радина, която е разцъфнала. Впечатляващата ѝ визия събра погледите на всички присъстващи. Новинарката блесна с нова, отново къса прическа, наподобяваща стила на принцеса Даяна, бронзов тен и стилна рокля с извезани камъни по нея. 62-годишната легенда на БНТ, изглежда, е преодоляла напълно поредицата от трудности в личен план, които я сполетяха в последните 2 години, и отново е изпълнена с желание за живот и светски срещи.

Припомняме, че преди да понесе удар от дългогодишния си съпруг Коко Каменаров, който заживял с друга, Радина се срещна с още по-голяма драма – тежката диагноза рак. След като извървя дългия път на лечението, от няколко месеца насам тя е напълно здрава. За да се отърси от всичко, което ѝ се насъбра, както и от напускането на БНТ, където не успя да се пенсионира, тя прекара известно време при голямата си дъщеря Десислава в Швейцария, където имала възможност да се порадва на внучето си, пише Ретро.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.