България Новини

Бомба: Ето защо Маги Халваджиян се дистанцира от протестите! (виж тук)

Маги Халваджиян се дистанцира от протестите!

Докато цялата страна ври и кипи от протести, продуцентът Маги Халваджиян рекламира фамилното си заведение в мрежата. Това направи впечатление на хилядите му последователи, които го заляха с гневни въпроси. Ето какво отвърна той:

“Обещах си да не коментирам в момента в който видях, че червените яхват протеста и никой от протестиращите не ги изхвърли от там! Вчера видях как изритаха от протеста оператор и репортер на канал 3! Като видя как изритват от протеста по същия начин червените, може би ще повярвам!”, отсече Маги Халваджиян. След което допълни следното:

“Моите политически убеждения винаги са били десни и сини! Вярвам в свободната инициатива в предприемачеството и в свободата! Повръща ми се от всичко, което се случва в България в последните 30 години! Това не е моята демокрация! Това се превърна в страната на далавераджиите и схемаджиите! И тази игра я играят всички! Бизнесмени, политици и всеки който може! Това се превърна в стандарт! Обещах си да не коментирам това безумие! Заради мен самия!”, категоричен е продуцентът. Потребителите обаче са недоволни и не смятат поведението му за логично:

“С цялото ми Уважение, тъй като аз също Ви симпатизирам, попринцип, но в този случай думите Ви ми звучат, единствено като оправдание. Вие сте човек, с толкова ясно изразена позиция в обществото и не може да не виждате и чувате, думите на протестиращите, че който и да се опитва да се присламчи към протеста, то той е само От Народа – За Народа! Не от ничия партия, за ничия друга…

Ето, народа се поведе, просто бъдете до него… Или както всеки път и този път, обществените личности включая актьори, певци и сие, ще седят отстрани затаили дъх, чакащи всичко да отмине, за да се покажат…”, коментира ядосано потребителка.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.