Новини Шоубизнес

Райна Караянева бясна на протестиращите чалгаджии: Мърлячи с гражданска позиция!

Гаджето на Башар Рахал – Райна Караянева е отвратена от протеста на чалгата!

Погнусена до дъното на душата си от протеста на чалгата е половинката на Башар Рахал. Красивата Райна Караянева разтърси мрежата с гневния си коментар. И пет пари не дава кой ще я оплюе:

“Къса ми се сърцето по шевовете. Пророних няколко горчиви сълзи… за несподеления талант на певачките и певачите и за пропуснатите ползи за народа в тези тежки три месеца, в които нямаше допир до изкуството!

Мърлячи такива с гражданска позиция, тръгнали да ми протестират и да се скупчват, а чалготеките празни! Безобразие и срам! Отворете всичко, ако не ви изпука електоратът, току виж нов мандат в знак на благодарност!

А тъпанарите в Берлин да си седят със затворени клубове като вярват в световната Ковид конспирация и държавата да им плаща помощи! Като си нямат нашето адекватно правителство, нека им да страдат там без клубове!

Ами така де, не всички са имали късмета да се родят в България и да се докоснат до чалгата в нейния най-чист и дезинфекциран вариант!”, бясна е Райна Караянева. След което продължава вече явно саркастично:

“Алтернативни форми на забавление. Събираш група българи, внимателно подбираш обаче, на домашно парти и дъните чалга до сутринта!

Или… предлагам чалготеките да пуснат нова платформа – онлайн излъчване в реално време! Срещу скромно заплащане от да кажем 5 лв на час, срещу 7, получаваш и пакет салфетки по пощата!”.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.