Новини Шоубизнес

Джийсън Брад Люис: Не може касиерка в Билла да взима повече от един учител! (виж тук)

Джийсън Брад Люис иска вярната алтернатива, а не комунистите!

Правилната и вярна алтернатива, а не БСП – за това настоява и Джийсън Брад Люис по време на неколкодневните вече протести в страната. Ето какво заяви той публично:

“Единността на народа се състои в това да вярваме един на друг и да си помагаме, а не в само в определени партии. Във времена на разделения един народ трябва да остане силен и скрепен за еднo по-добро начало.

Различните ни политически възгледи не трябва да ни правят врагове. АЗ СЪМ ЗА ПРОТЕСТИТЕ, когато те са градивни, имат ясна цел и я постигат.

Проблемът тук би бил да падне Борисов и на негово място да дойдат комунистите или друга ненужна пиявица която да си остане само с обещанията.

Българинът има нужда да види ИСТИНСКА ПРОМЯНА в положението инак текущите ни усилия ще се окажат ненужни. Очевидно е , че всеки драпа за властта.

То не бе Слави Трифонов, то не бе Божков, само задницата ми не се е кандидатирала за правителство…

Това което всички ние искаме е достойно бъдеще за всички нас, адекватни заплати за всички сектори, а не касиерка в Билла да взима 1300 лева – малко над един учител в средно училище, защото това е позорно за една нация.

Социалната ни политика тотално липсва, държава няма, тя е абдикирала. Пример за това бе когато дойде коронавирусът. Край… за всички. Няма помощи, няма заплати, всичко се затваря, но в същото време тя си чака нейното, данъци , такси, кредити, ипотеки.

За да може октоподът да пука шампанско за 200 000 лева с панамерите си в Швейцария, докато майка ми и вашите родители се пенсионират с 255 лева пенсия с 40 години трудов стаж.

Някак си мисля, че трябва да дойде краят на тази НАША малоумщина и да намерим ДОБРА АЛТЕРНАТИВА, нещо което ще работи…мигновенно….това не е УТОПИЯ! Аз вярвам, а вие?”, призова Джийсън Брад Люис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.