Новини Шоубизнес

Наталия Кобилкина отслабва: Ето как се пречиства и вталява!

Наталия Кобилкина се зае да отслабва!

Наталия Кобилкина се зае да вае тяло и да стопи излишните мазнинки през лятото. Ето как го прави и как пречиства организма си, цитираме я дословно:

“Днес ще гладуваи на чай, вода с лимон, кой ще се включи в това с мен? Защо го правя? Първо това ти прави много силен и волеви човек, ако умееш да овладееш глада – ще се научиш и да овладяваш своите негативни емоции.

Второ, тялото успява да изчисти доста токсини и глад 1 ден на седмицп много мощна практика за здраво и красиво тяло.

Трето, винаги това свързвам с някаква цел или желание и си казвам: днес ще гладувам в името на … и казвам желанието си.

Четвърто, когато успяваш на следващия ден се чувстваш супер горда от себе си и така увеличаваш уважение и любов към себе си”, сподели Наталия Кобилкина.

Малко по-рано пък половинката на Такис Дретакис се похвали как лесно и бързо си намира нови приятели и познати. При това все умни, амбициозни и известни хора:

“Често ми питате къде намирам приятели? Честно казано: навсякъде! Сега в Атина се запознавам с хората по улици! В буквален смисъл на тази дума. Слезнах долу да хвърля боклука и чух руска реч на майка с детенце.

Хвърлих бързо боклук и затичах към нея: извинявайте, рускиня ли сте?! Тя ми погледа учудено и каза: да. Аз: нека да сме приятелки и аз имам детенце и така станахме приятелки.

Тя се оказа много специална жена с гениален и супер талантлив известен мъж (затова фото са забранени) и имаме общи ценности и посока. Децата супер се харесват и беше приказна вечеря на суши с много интересни разговори”, хвали се Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.