Новини Шоубизнес

Славея Сиракова: Обичам успелите хора! (още подробности)

Славея Сиракова роди и все по-често се впуска в разсъждения!

Родилката Славея Сиракова е станала някак по-разумна и духовна, откакто е родител. Явно с бебето и семейството й всичко е наред и й остава време за разсъждения и философстване в социалната мрежа.

Преди часове щерката на Наско Сираков и Илиана Раева сподели защо обича успелите хора в живота. И преди да я корите, че за нея важни са славата и богатството, прочетете доводите й. Те са различни и наистина правдиви:

“Как да не обичам УСПЕЛИТЕ ХОРА! Просто стоя сега и се замислих пак за ГОЛЕМИТЕ мечти, за тези които ни карат да даваме част от себе си и ни дават едно душевно удовлетворение. За мечтите, които постигаме не за сметка на другите, но радваме и даваме щастие на другите.

Тези успели хора всъщност са търсели вдъхновение най-вече в самите себе си. Затова аз толкова вярвам в собствените сили, мотивация и целенасоченост.

Всеки един от нас може да намери тази искра, която да му помогне да покорява върхове наред. Независимо от обстоятелствата, вътрешната сила е този, която ни помага да израстваме и да се развиваме…

Любовта към живота, към самите нас и към хората. Не е нужно да се правят жертви и саможертви, а просто да следваме този вътрешен глас, който ще ни напътства.

Затова не изневерявайте на себе си и вярвайте в тези “малки” чудеса, които ще ви дадат онова, от което имате нужда”, философства Славея Сиракова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.