Забавно

Ако гаджето ви е от зодия Телец? Какво да очаквате

Телецът обича с целия плам, на който е способен

Търсенето на истинската любов е генералният мотив и движеща сила в живота на Телците. Те винаги започват да решават проблемите си от личните и любовните към деловите и служебните.

Струва си да се опитате да накарате Телец да ви обича–той ще ви покаже истинските ценности на общуването, взаимоотношенията и правилните решения.

Телец
Телецът е пламенен в любовта, сн. Фейсбук

Ще ви покаже света на фините изкуства, музиката, като изразяването на таланта за него често е история в първо лице. Разбира се, всичко това ще ви достави удоволствие.

Животът ви ще бъде озарен от приятни моменти и рано или късно ще паднете в плен на идеята, че трябва да бъдете богати…

Енергията на Венера ще ви води към всичко изящно и красиво. Ще ви зарежда със съзидателната си сила и ще ви даде шанс да привличате спокойни заможни хора, които любезно ще ви предлагат да се погрижат за вашата материална стабилност.

Телецът определя стойността на всичко още с първия поглед. Привлечен е от всички форми на изкуството, а изразяването на собствените му таланти му доставя неописуемо удоволствие.

Неговият живот е непрекъснат съзидателен процес, а ролята му в зодиака е роля на пазител, знаещ законите на привличането и натрупването.

Жената Телец не е подходяща за неангажиращи връзки. Тя има нужда от стабилност, защита и комфорт, а думата „случаен” въобще не присъства в нейния любовен речник.

Ако изглежда прекалено слаба, значи нещо не е както трябва. За да бъде всичко наред, необходимо е правилно да се грижите за нея. От вас зависи дали ще бъде щастлива и любвеобилна.

Мъжът Телец приема болезнено всеки отказ, но повечето жени никога няма да разберат това. Понякога може да ви се струва прекалено флегматичен, за да е истински чувствителен, но неговата на пръв поглед дебела кожа всъщност често е доста тънка. В началото неговата романтичност почти не се забелязва.

Той е склонен да постави жената, която обича, на пиедестал, но няма да се отнася с нея като със статуя. За разлика от мъжете, склонни да идеализират жените си, Телецът ще ви обича земна и реална, такава, каквато сте наистина, пише Канал 3.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.