България

Няма да повярвате! Ето коя е жената, излязла най-скъпо на Васил Божков

Васил Божков се бръкнал луди пари за бившата на Гришо

Дълъг колкото от София до Дубай е списъкът на Васил Божков с манекенки и певици, „глътнали“ немалка част от милионите на хазартния бос. Но рекордът за най-скъпоструващата сред тях не държи нито Лиляна Деянова-Лилана, нито брадърката Зара, нито пък манекенката Блага Митева. Превъзходството е в полза на бившата изгора на Григор Димитров – Никол Шерцингер.

Американската поп звезда е била черешката на тортата на грандиозния пир в чест на 60-ия юбилей на олигарха на райския остров Миконос, донасят легендите за празника за богоизбрани. На 29 юли 2016 г. бизнесменът с 18 обвинения привиква на частно парти най-богатите хора не само у нас и на Балканите, а и бизнес партньори от Близкия изток, където се укрива в момента.

Родните богаташи са превозени до Миконос с частния самолет на олигарха и остават на острова за негова сметка цели 4 дни.

Снимка: Ретро

Един от курсовете на самолета е бил по-специален, тъй като на борда си превозвал звезда за милиони долари. Известно време преди рождения ден на Васил Божков бившата Гришовица приела поканата да озвучи с 45-минутно участие парти на руски олигарх, който олекнал с близо 9 милиона рубли. Те се равняват на около 223 хиляди лева.

Според базата данни на сайта „Celebritytalent.net“, която съхранява ориентировъчните хонорари на най-известните звезди в света, хонорарът на Никол Шерцингер варира от $ 150 000 до $ 299 000 (347 000-520 000 лв.). Тази сума обаче се отнася само за участия на територията на САЩ. За участия извън Щатите и за частни партита сумата може да скочи и двойно.
Точният хонорар на Шерцингер от юбилея на Божков, естествено, ще си остане дълбока тайна, но колкото и да е той, бившата годеница на Гришо е жената, по която олигархът се е изръсил най-малко с половин милион за по-малко от час, пише Ретро.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.