Новини Шоубизнес

Дизайнерката Евгения Борисова направи Тото от СкандаУ за 2 стотинки! (виж тук)

Евгения Борисова каза истината в лицето на Тото от СкандаУ!

Публично, пред очите на всички, дизайнерката Евгения Борисова разказа играта на рапъра Тото от СкандаУ. Ето кое я принуди да го направи и да посече самодоволния Йонислав Йотов:

“Днес пиша хейтърски пост, и наистина ми се искаше да не го пиша, но реалността ме провокира за пореден път.

Иска ми се преуспелите или популярни хора да дават пример, а не да се държат като богоизбрани. Всички грешим и изпускаме нервите си и аз не правя изключение, но никога не съм обидила непознат без причина.
Става дума за самозабравилите се “звезди” на българския елит и хай лайф, а в конкретност Тото от Скандау.

Някои хора мислят, че като имат инстаграм последователи, къде истински, къде купени и ги познават от излагациите им в BIG BROTHER са достигнали невъобразим връх в кариерата си.

За първи път чух за въпросния певец в риалити формата Big Brother и превключих канала, защото ме беше срам да гледам как се излага въпросният мъж.

До ден днешен нямам идея какво е творчеството на тази мега звезда, помня само как истерично крещеше и се зъбеше като питбул в Big brother.

Хора към които съдбата е била така да се каже благосклонна и ги е направила разпознаваеми поради някаква причина, толкова лошо са се отлепили от земната повърхност и са развили силен звездовъртеж.
Когато приятели от детството му искат го поздравят да не забравя, че е въпрос на възпитание да отвърне със същото, а не да бъде горделив и самовлюбен.

Да уважава персонала в дискотеките и феновете си, защото ако не са те ще снима прах за пране и тоалетна хартия на бартер в инстаграм. Да не разговаря с хортата от чиято симпатия зависи голямата му българска кариера, като самозабравила се звезда, защото всичко има начало, но и край.

Радвам се,че не съм го виждала на живо, защото не понасям подобни хора и се моля съдбата да редуцира такива звезди покрай мен. Не че не съм срещала такива и в женски образ.

От Враца има много по- успели хора от скандаУния певец, но все още изключително приятни, мили и земни.
Малкият град и хората, с които някой е израсъл не са да им се придава важност, а да им покаже човек, колко се е развил откакто е в големия град.

Не познавам по-добър начин от това да поздравиш, да уважиш, да покажеш смиреност и усмивка и търпение ако се налага и да дадеш пример с добър маниер.

Успеха на преуспелия човек се измерва в културата му на общуване и връзката със земята. Арогантността не е на мода дами и господа, в XXI век му казваме липса на възпитание. Нека някои не забравят този факт”, изригна дизайнерката.

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.