Новини

Наталия Кобилкина призна: Ето кой е водачът в брака им!

Наталия Кобилкина разкри кой е водачът в семейството им с Такис!

Кой е водачът в семейството на Наталия Кобилкина и Такис Дретакис. Това разкри самата тя в мрежата и успя да ошашави всички, които смятаха, че тя диктува правилата. Ето къде било разковничето и ключът към щастието:

“Всяко семейство, бизнес и принципно живота има нужда от Капитан. Нямате си на идея, колко хора по света плуват по течение и категорично се отказват да поемат капитанската позиция. Аз съм капитана на живота си, това означава, че само аз мога да си направя щастлива или нещастна.

Моя мъж е капитан на нашето семейство, той определя посока, движение и какво точно се случва с нашето семейство. Често жена взима капитанския штурвал и после казва: къде си, Капитане?! Мацки, пуснете кормило! Дайте го на мъжете.

Защо жените не го правят? Страх, че той няма да се справи или ще я нарани. Липсата на доверие, защото има негативен опит от семейството. Неправилно поведение вследствие на което мъж наистина ви причини травма.

Затова имаме курс Гейши, маратони, терапии, работете по себе си и дайте си право и позволение да бъдете Жена, а вашия мъж Капитан.

Р.S. Нямам идея къде ще ни вози този уекенд моя мъж-капитан, но ми обеща, че ще е хубаво. Моята работа да се погрижа да имаме шапки, крем от слънце и добро настроение”, сподели Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.