България Горещо Шоубизнес

Тони Стораро жестоко обиден на Азис заради Фики (Вижте какво ги скара)

Тони Стораро разкри, че е жестоко обиден на Азис

„Малко съм сърдит на Азис”. Това сподели в интервю за “Неделята” на Нова телевизия поп фолк звездата Тони Стораро.

Той обясни, че причина да е обиден на Азис е това, че той отказал да присъства на сватбата на сина му Фики Стораро. „20-годишно приятелство не може да се захвърли по този начин.

Искам да кажа на Азис да е жив и здрав и да не забравя старите си приятели. Дай Боже, един ден да се срещнем и да си споделим някои неща”, каза още Тони Стораро. Той сподели, че често хората го мислели за надут, но това категорично не било вярно. Аз съм много добър човек – като малко дете съм”, признава певецът.

Снимка: Инстаграм

Бащата на победителя в „Като две капки вода“ сподели, че е получавал паник атаки. „Благодаря на Бога, че те изчезнаха преди 4-5 години”, уточни Стораро. Чалга изпълнителят предполаг, че ги отключил, когато започнал да приема участия в купоните на мутрите.

„Аз пея, те стрелят“, сподели шуменецът, който обаче пази и добри спомени от познанствата си с тези хора. Що се отнася до професионалния му път, певецът сподели, че мечтае всеки голям музикант в България да има собствен оркестър. Това давало на изпълнителя самочувствието, че наистина върши работата си, както трябва, пише hotnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.