България

Ивет Григорова категорична, няма да позволи на внучето да я нарича “баба”

Ивет Григорова ще настоява детето на Луиза Григорова да се обръща към нея по име

Ивет Григорова е щастлива, че скоро ще се сдобие с първо внуче от щерка си Луиза, но е и много притеснена, че ще се наложи да търпи обръщението „бабо”.

От две години модната шефка е обвързана с по-млад мъж и всячески се старае да му докаже, че по нищо не отстъпва на връстничките му. Поради тази причина хич не й e приятно, че скоро официално ще мине в отбора на бабите.

„Все още не съм решила как ще се обръща към мен детето. Може и да ме нарича по име”, споделя Ивет. Тя се дразнела също, когато познати уж на шега я наричали „бабо”. Дългокраката блондинка веднага ги поразвала, че все още е млада и модерна жена, макар че очаква внук.

Снимка: ХотАрена

Преди две години модната шефка се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Тя развали семейството си заради младия бизнесмен Атанас Минев, с когото няколко месеца имаха извънрачна авантюра. Впоследствие връзката им стана сериозна и сега двамата живеят заедно. Ивет не крие, че е много хлътнала по актуалния си приятел. Дори й се струва нелогично, че такава любов я е споходила на 50 години.

Запознати издават, че Атанас никога не е бил женен, нито има деца. Това засилило желанието на Григорова да го дари с наследник, който да скрепи отношенията им. „Ако се случи, ще съм много щастлива!”, коментира преди време модната шефка, но единственото бебе, което ще дундурка, по всяка вероятност ще е първият й внук.
Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет рязко влошила отношенията си с бившия Евгени, от когото има 15-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова и отказвал да общува с нея. Той я ненавиждал заради изневярата и все още не намирил сили да й прости.

От раздялата на Ивет и Евегени най-много страдала щерка им, която е в трудна тийнейджърска възраст. До онзи момент семейството водело спокоен живот и нищо не предвещавало последвалата буря. Заслепена от любовта си към Атанас, Григорова решила да следва порива на сърцето си и със замах захвърлила 17-годишен брак в миналото. Наложило се девойката Кристина да посещава психолог, за да превъзмогне раздялата на родителите си.

Актрисата Луиза Григорова също не приела добре новината, че майка й има друг мъж. Звездата не очаквала подобен развой на събитията и в началото упрекнала родителката си за прибързаното решение. После обаче променила мнението си и приела Атанас. След като го опазнала, тя установила, че той не е лош човек.

Ивет е разказвала, че с настоящия си мъж се запознали в столично заведение. Той направил първата крачка, като я заговорил. „Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във фейсбук и след това й написах съобщение”, споделя Минев в една от малкото си публични изяви, пише Уикенд.

Първоначално Григорова не му обръщала никакво внимание или отговаряла лаконично, защото по това време все още била семейна. С течение на времето обаче била силно привлечена от Наско и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели мили съобщения. В един момент емоциите им надделели и избухнали като вулкан. Тогава, ръководена от чувствата, блондинката взела решението да започне живота си отначало.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.