България Жълто

Скандал! Коцето и Софи Маринова окрадоха покойната Румяна

Коцето и Софи Маринова вбесиха феновете на покойната Румяна

Константин и Софи Маринова най-накрая осъществиха мечтата си да запеят в дует. Песента им “Проблем” е вече факт, а във видеото ключово участие има Фънки.

Щастието от успеха на парчето бързо бе попарено. Оказа се, че дуетното парче на Коцето и Софка не е авторско. Нещо повече, дръзнали са да посегнат към култов хит на покойната си колежка Румяна.

Коцето и Софи Маринова
Снимка: Гугъл

Става въпрос за песента “Аз и ти”, която Румяна и Стефан Митров запяват в края на 90-те години. Сега Константин и Софи Маринова са направили ретро хита с нов аранжимент и текст и му дават наново живот.

Във видеото накрая участие взема и Фънки с култовите думи: “Не, не, не. Трагедия. Защо не си намерите нещо друго да правите”.

Явно в чалагат става все по-трудно да се правят песни и голяма част от звездите посягат към корените на този жанр. Преди няколко месеца Константин възроди още един тотален хит от близкото минало – “Гот ми е” на Джони, Криско посегна към песни на Щилян и Радо Шишарката, Емилия също направи няколко съвремени интерпретации на някогашни тупалки, пише show.blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.