Звезди от "Откраднат живот" изхвърлиха Алекс Сърчаджиева от "Игри на волята" (Вижте новите водещи)

https://goreshto.net/novini/zvezdi-ot-otkradnat-zhivot-izhvarliha-aleks-sarchadzhieva-ot-igri-na-volyata-vizhte-novite-vodeshti/51748 Goreshto.net
Звезди от "Откраднат живот" изхвърлиха Алекс Сърчаджиева от "Игри на волята" (Вижте новите водещи)

Обичани звезди от "Откраднат живот" са новите водещи на "Игри на волята"

След спекулациите относно кой ще води втория сезон на риалитито "Игри на волята", най-накрая станя ясно кой сменя Сашка Сърчаджиева в продукцията на Нова телевизия. Това са колегите й Ралица Паскалева и Димо Алексиев. През септември зрителите ще ги видят в неочаквана нова роля, впускайки се в предизвикателството на проекта. По време на целия сезон Ралица и Димо ще бъдат близо до всичките 24 участници, не само по време на битките, но и извън арената, за да покажат още по-завладяващи и интересни моменти за феновете на формата. [caption id="attachment_19291" align="alignnone" width="365"]откраднат живот Снимка: Нова ТВ[/caption] Двамата водещи ще бъдат рамо до рамо, за да представят всички участници на зрителите. Те ги посрещат преди всяка битка и поставят пред тях следващото предизвикателство. Всеки от тях има и специфична роля във формата. Димо има нелеката задача като спортист и мъж да коментира всички битки и да следи за спазването на правилата, а Ралица ще въведе зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е на чело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон, пише hotnews.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.