България Горещо

Деница на Волен Сидеров се забавлява с чужд мъж (Фото факт)

Деница на Волен Сидеров се показа с чужд мъж

На любопитни снимки се натъкна „Ретро“ – съпругата на Волен Сидеров на разходка с чужд мъж. На кадрите, публикувани във фейсбук, се вижда как Деница Сидерова се вози в автомобил кабриолет на марката „Беемве“ в компанията на млад господин.

Оказва се обаче, че лидерът на „Атака“ няма да има поводи за ревност, защото въпросният господин всъщност е един от най-известните столични музиканти и е близък приятел на семейство Сидерови. Тромпетистът Георги Стойков бил учител на Деница по музика и двамата се виждали по няколко пъти седмично, за да могат да свирят. Още през 2018 г. съпругата на Волен сподели, че има нова страст и това е тромпетът.

Снимка: Ретро

Тя разкри, че взема усилено уроци и за нея било изключително предизвикателство да усвои тънкостите на трудния инструмент, който се счита за мъжки. Именно Георги ѝ помагал да напредва в свиренето. Двамата дори вече се шегували, че вървят като дует и скоро щели да могат да ги ангажират за участия. Навръх 24 май Деница изуми приятелите си в социалните мрежи с уменията, които е придобила. Заедно с Георги пуснаха видеоклип, на който свирят „Върви, народе възродени“ на тромпетите си.

Всъщност половинката на Сидеров отдавна има музикални заложби. Като дете свирела на пиано, но в тийнейджърските години меракът ѝ към него се изпарил. Самият Волен също е музикална натура и неведнъж е демонстрирал уменията си на барабаните и чинелите. Вероятно и синът им – Волен-младши, скоро ще поеме по пътя на музиката, поне като хоби.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.