Братът на Юлиан Вучков вече продаде апартамента му, изхвърли всичките му вещи на боклука

https://goreshto.net/balgariya/bratat-na-yulian-vuchkov-veche-prodade-apartamenta-mu-izhvarli-vsichkite-mu-veshti-na-bokluka/51731 Goreshto.net
Братът на Юлиан Вучков вече продаде апартамента му, изхвърли всичките му вещи на боклука

В апартамента на Юлиан Вучков кипи трескав ремонт

Трескав ремонт тече в кокетната кооперация на ул. „Христо Белчев”, където приживе живееше проф. Юлиан Вучков. Майстори се потят усилено и по думи на съседи – апартаментът на безкомпромисния критик на българския политически и обществен живот, се ремонтира основно. Нямало нещо, което да не бъде подновено – от дограмата до тавана. Новият таван нямал нищо общо със стария, който Вучков не боядисвал с десетилетия и бил почти черен от мръсотия, пише „Уикенд“. Стените на дома му вече били опънати като под конец, пребоядисани и осъвременени. Вехтите мебели заминали на боклука чрез специално наета фирма. Спасени били единствено книгите, старинен телефон, ордена „Стара планина” и още няколко отличия, които били приютени в специален кът в Столичната библиотека. [caption id="attachment_19231" align="alignnone" width="365"] Снимка: Марица[/caption] Комшии на покойния водещ на „Размисли и страсти” предполагат, че имотът е продаден, а сделката е станала през декември. За апартамент в тази част на София – срещу НДК не било трудно да се намери купувач. Квадратният метър там гони 2300 евро. Жилището на професора бе 64 квадрата, което значи, че роднините му са получили около 150 000 евро. Ако се вярва на слуховете, новите собственици са популярни лица, които засега не искали да се афишират и настоявали за дискретност.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.