България Горещо

Близка на покойния Роро изтръпна след съобщение от него! (Фото)

Съобщение от Роро получи негова близка приятелка

Съобщение от отвъдното от Роро Кавалджиев получи негова много близка приятелка. Явно телефонният номер на сина на Вили Кавалджиев е продаден и нов човек го активира и ползва, но въпреки всичко чувството е плашещо, разказа тя.

Припомняме, че водещият в несъществуващата телевизия ММ почина внезапно след кратък престой в болница. Запаленият геймър до последно мислел, че има грип, но смятал, че организмът му ще се пребори с болестта и затова не пиел лекарства.

Снимка: ХотНюз

Преди да се отзове в болница той, заедно с Илиян и Глория били на екскурзия в Бали, където не само пиела коктейли на плажа, но и предприела рисково спускане с лодка по пълноводна река. Малко след тръгването момент лодката се обърнала и тя и Роро се оказали под водата, разказва певицата в наскоро излязлата й автобиография „До последна усмивка”.

Роро нагълтал от мръсната кална вода, а след прибирането си в България се почувствал зле. Затова Глория се закле никога повече да не стъпи на Бали. В края на февруари 2017 година синът на Вили Кавалджиев почина едва на 40 години и бе изпратен с аплдисменти, пише hotnews.bg.

Снимка: ХотНюз
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.