Мариана Попова стана даскал по пеене в Плевен (Певицата напълно се отказа от София)

https://goreshto.net/balgariya/mariana-popova-stana-daskal-po-peene-v-pleven-pevicata-napalno-se-otkaza-ot-sofiya/51729 Goreshto.net
Мариана Попова стана даскал по пеене в Плевен (Певицата напълно се отказа от София)

Мариана Попова окончателно се установи в Плевен, свата учителка по пеене

Семейството на Мариана Попова и Веселин Плачков вече трайно се установява в Плевен, родния град на актьора. След като той започна работа като шеф по културата в общината, днес и майката на дъщеря му съобщи, че започва работа в местното музикално училище. „Днес приехме прекрасни млади певци в НУИ " Панайот Пипков" гр. Плевен! Голямата новина е, че аз реших да направя и да поема собствен клас! Очаквайте новини и още една дата за прием през септември за клас Мариана Попова. [caption id="attachment_19224" align="alignnone" width="290"] Снимка: Инстаграм[/caption] Благодаря за доверието! Вълнуващ и емоционален път ни чака. Очаквам и въпросите Ви на лични!“, анонсира изпълнителката. Двамата с Плачков се преселиха тази зима в Плевен. Попова обяви, че ни най-малко не тъгува за София и много харесва града на любимия си, пише hotnews.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.