Ирина Тенчева издаде тайната си за младост и красива кожа!

0

Ирина Тенчева издаде къде е разковничето за младост и красива кожа!

Половинката на продуцента Иван Хритов – Ирина Тенчева младее, макар да е с няколко години по-възрастна от него. Днес тя издаде тайната си и обясни основното си правило за свежа и красива кожа, както и за перфектна фигура:

“Живеем във време, в което по ред причини връзката между базовите нужди на тялото ни и импулсът да ги задоволим е толкова “изтъняла”, че без доза усилие е почти невъзможно да изградим здравословни навици.

Никога не съм пила достатъчно вода, а с годините разбрах, че заедно с недоспиването, дехидратацията ми е нанесла най-много щети… в много отношения…

Затова се научих да пия вода и с този пост искам да ви споделя опита си и да помоля и вие да направите същото.

“Преди да започнеш да трупаш енергия, потърси източниците, от които тя изтича”. Прeмислих ежедневните ми рутини, при които се дехидратирам и си наложих:

– Към всяко кафе да пия поне 300 мл вода, а към всяко алкохолно питие да пия поне 500 мл. вода.

– Когато упражнявам физически труд (в ресторанта, например) съм си създала навик като при пушачите – на всеки час правя пауза за пиене на вода, което е и вид почивка.

– Всеки път когато се ядосам първо пия една чаша вода и после решавам как да реагирам или дали имам нужда от друго възстановяване (сигурно ви е познато – стрес, гняв, сърцебиене и пресъхване на устата… водата помага!).

– Когато почувствам умора и отпадналост – преди да посегна към храна винаги първо изпивам чаша вода (често бъркаме нуждата от храна с нужда от хидратиране).

– Преди да седна да чета или да работя на компютър също се научих да си взимам бутилка вода. (около 1 литър на час четене е скоростта ми.

– Когато се събудя сутрин първо изпивам една чаша топла вода, а вечер преди лягане изпивам поне една чаша с добавките си за мускулна релаксация. Така успявам да приема около 3 литра вода на ден.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.