Новини Шоубизнес

Венета Райкова ужасена: Бях пред инфаркт! (още подробности)

Венета Райкова едва не се гътнала от ужас при случилото се!

Писателката на бестселъри Венета Райкова призна, че едва не се е споминала от шок и ужас преди дни. А причината е, че изгубила всичко написано по новия си роман “Куклите”. Или поне така вярвала в началото:

“Бях пред инфаркт! Щях да остана без всичко написано по новата ми книга “Куклите”! С началото на ретроградния Меркурий лаптопа ми се бъгна /те предупреждаваха астролозите да внимаваме, ама аз не прехвърлих информацията и на друго място/.

Слава Богу в сервиза успяха да спасят “Куклите”, докато други файлове се изтриха и изчезнаха, но важното е, че сега вече мога да продължа работата по осмата ми книга!!! Голям стрес ми донесе този ретрограден Меркурий!”, оплака се в мрежата Венета Райкова преди броени часове.

“Бог е с теб и те обича”, моментално коментираха приятели на водещата под поста й. Тя обаче е убедена отдавна в този факт:

“Да, за пореден път беше с мен!! Такъв ужас изживях!! Всичко изчезна!! Нямам думи!!!! Но поне книгата е тук и продължавам работа по нея! Ще си седя на терасата и няма да мърдам!”, кълне се Венета Райкова. А потребителка накара сърцето й да полети от щастие с предзнаменование:

“Хубавото е, /според моя личен опит/, каквото е оцеляло в ретрограден Меркурий, след всички перипетии е стабилно и няма просто какво да го бутне! Така, че ето и един знак, че се задава уникален успех за „Куклите”, зарадва я Биляна Ангелова.

Пожелаваме вдъхновение на Венета и се надяваме новият й роман скоро да е в книжарниците!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.