Дизайнерката Евгения Борисова: Не харесвам такива хора! (виж какво сподели)

https://goreshto.net/novini/dizaynerkata-evgeniya-borisova-ne-haresvam-takiva-hora-vizh-kakvo-spodeli/51684 Goreshto.net
Дизайнерката Евгения Борисова: Не харесвам такива хора! (виж какво сподели)

Евгения Борисова разкри какви хора не харесва!

Дизайнерката на звездите, както наричат талантливата Евгения Борисова, разкри какви хора не харесва. Тя призна в пост в мрежата, че обожава животните и не понася онези, които се държат зле към тях, да не говорим за насилниците. И сподели, че би била вегетарианка ако е израсла на село сред животни. "Моят терминатор Бери. Имала съм много кучета и котки в годините, но такъв бандит не съм виждала никога. Дали ще успея да го укротя не знам, но знам, че вече е член от семейството ми с много претенции при това. Понякога гледам животните дълбоко в очите и мисля, че ме разбират и се опитват да говорят без думи. Определено не приемам животните като нещо по- нисшо от човека. Модерната индустрия не можа да ме направи вегетарианец, защото виждам колбаса като продукт, а не преди това, но определено ако живеех няколко века назад и сама трябваше да убивам за да се храня- Щях да бъда вегетарианка! Тибетските будисти вярват, че всяко живо същество в майката природа може да е преродена душа и отношението към нея трябва да е добронамерено. Има хора, които не обичат животни, а аз съм от хората, които не харесват хора, които не обичат животни. Без да обидя когото и да е, просто не ги разбирам?!", заяви Евгения Борисова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.