Новини Шоубизнес

Братът на Веско Ешкенази – Мартин Пантелеев с разкрития за сватбата си!

Диригентът Мартин Пантелеев все още лудо влюбен в жена си!

Братът на Веско Ешкенази – диригентът и цигулар Мартин Пантелеев празнува юбилей със съпругата си. Преди часове той сподели любовта си към нея в мрежата и направи неочаквани разкрития за шантавата им, но незабравима сватба:

“2005 година. Една от семейните ни черти се нарича спонтанност и именно тя изненада служителите на кметството в Хановер, въпреки че заявихме желанието си за сватба доста преди това.

Нямаше възможни дати с месеци наред и след хиляди молби от наша страна, се случи невъзможното – заявиха ни, че заради нас ще отворят по- рано! Ние бяхме на върха на щастието до момента, в който ни съобщиха часа – 7.30…

Спогледахме се с недоумение, така погледнахме и служителката. В погледите ни се четеше и молба, но тя поклащайки леко глава, даде да се разбере, че няма друг начин. Решихме, че е лудост, но тя пасва добре към нас двамата, затова се съгласихме.

Приятелите ни и гостите, приеха поканата за шега. Не беше никак лесно да ги убедим в сериозността на намеренията ни. Утринта беше чаровно приключение (можете да си представите подготовката в ранни зори).

През нощта почти не спахме от вълнение, но всички усилия имаха смисъл и сме истински щастливи и благодарни, че тази история празнува своята 15 годишнина днес.

Да намериш част от себе си, с която да споделяш радости и неволи е дар с името Любов, а това е най- красивата сила на света!”, не крие щастието си Мартин Пантелеев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.