Мариела Нордел с шокиращи разкрития за "заразата" в Доспат! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/mariela-nordel-s-shokirashti-razkritiya-za-zarazata-v-dospat-vizh-tuk/51594 Goreshto.net
Мариела Нордел с шокиращи разкрития за "заразата" в Доспат! (виж тук)

Мариела Нордел взриви мрежата с пост на достоверен източник!

Устатата кулинарка и пиар Мариела Нордел взриви мрежата с шокиращи разкрития за епидемията в Доспат и Сърница. Двата града са в централните новини вече дни наред, а бумът на заразени там успя отново да ужаси хората в цялата страна. Ето какво обаче излезе на бял свят, при това заявено от достоверен източник. Предаваме думите без редакторска намеса:

"Добро утро, взето е от стената на Тенко Славов:

"Чуйте истината за Доспат. Преди около час притеснен от новините за коронавируса се обадих на мой състудент и голям приятел от Доспат, който е тестван за вируса днес в една от фирмите. Предавам буквално неговите думи: Предлагат ти 1800 лева кеш за да те изкарват болен от коронавирус. Стоиш си 14 дена в къщи под карантина, водят те на работа през това време и си получаваш заплата. Няколко от работниците сами изявявали желание да бъдат записани за да вземат някакви пари Дори в Доспат се носела мълвата, че кметът има сериозни връзки за да изкара цял Доспат заразен. Не разбирате ли че обикновено за такива масови "зарази" се подбират фирми от по бедни региони с по податливи и мълчаливи хора." - това публикува в мрежата Мариела Нордел и успя да предизвика истински фурор. Между другото, новината вече е изтекла и на още няколко места, така че устатата кулинарка едва ли може да бъде обвинена в лъжа или подстрекателство към конспиративни теории. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.