Десислава отслабва ударно: Най-после откри режим, унищожаващ мазнините! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/desislava-otslabva-udarno-nay-posle-otkri-rezhim-unishtozhavasht-mazninite-vizh-tuk/51587 Goreshto.net
Десислава отслабва ударно: Най-после откри режим, унищожаващ мазнините! (виж тук)

Десислава е решила да се върне във форма за морето и плажа!

Чаровната и ангелогласна Десислава най-после успя. Откри режим, който е доказан убиец на мазнини и намалява обиколките на тялото с рекорден брой сантиметри. Това разкриха близки до нея източници, които я хвалят, че вече изглежда далеч по-добре и по-стройна отпреди. Знаем, че Деси от години има проблеми с наднорменото тегло, защото е генетично предразположена към пълнеене. Имаше период, в който тя като че ли се беше предала и си ходеше такава, каквато е - пък било то и дебеличка. Днес обаче тя се е взела в ръце и се е отдала на вкусен режим, с който гарантирано са отслабва. Все още няма човек, който да е съобщил, че не е постигнал резултати като го е опитал. Става дума за така наречения нисковъглехидратен и високомазнинен режим на Атанас Узунов. Той е познатият ни кето режим, но с някои негови подобрения. В режима на Узунов може да се ядат страшно много и вкусни неща - особено за онези, които обичат месцето. За да свали килца и обиколки от пищните си форми, Деси може да яде каквито си поиска меса, само без готовите колбаси, кренвирши и пушени меса. Позволено и препоръчително е да се конкумира риба и морски дарове, зехтин, твърди сирена и кашкавали, всички видове зеленчуци (с изключение на тези под земята като картофи, моркови, чесън, стар лук и други). Към плодовете трябва да се въздържа, но са позволени малко ягоди, малини и боровинки. Този начин на хранене, съчетан с движение и спорт, гарантира бързо вталяване и то за месец. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.