Здраве и диети Новини

Десислава отслабва ударно: Най-после откри режим, унищожаващ мазнините! (виж тук)

Десислава е решила да се върне във форма за морето и плажа!

Чаровната и ангелогласна Десислава най-после успя. Откри режим, който е доказан убиец на мазнини и намалява обиколките на тялото с рекорден брой сантиметри. Това разкриха близки до нея източници, които я хвалят, че вече изглежда далеч по-добре и по-стройна отпреди.

Знаем, че Деси от години има проблеми с наднорменото тегло, защото е генетично предразположена към пълнеене. Имаше период, в който тя като че ли се беше предала и си ходеше такава, каквато е – пък било то и дебеличка.

Днес обаче тя се е взела в ръце и се е отдала на вкусен режим, с който гарантирано са отслабва. Все още няма човек, който да е съобщил, че не е постигнал резултати като го е опитал.

Става дума за така наречения нисковъглехидратен и високомазнинен режим на Атанас Узунов. Той е познатият ни кето режим, но с някои негови подобрения. В режима на Узунов може да се ядат страшно много и вкусни неща – особено за онези, които обичат месцето.

За да свали килца и обиколки от пищните си форми, Деси може да яде каквито си поиска меса, само без готовите колбаси, кренвирши и пушени меса. Позволено и препоръчително е да се конкумира риба и морски дарове, зехтин, твърди сирена и кашкавали, всички видове зеленчуци (с изключение на тези под земята като картофи, моркови, чесън, стар лук и други).

Към плодовете трябва да се въздържа, но са позволени малко ягоди, малини и боровинки.

Този начин на хранене, съчетан с движение и спорт, гарантира бързо вталяване и то за месец.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.