Новини Шоубизнес

Калин Терзийски: Ще даря пари на Бойко и на Доган! (виж тук)

Калин Терзийски жестоко обиден от отношението към него!

Писателят Калин Терзийски отново е обиден. Този път от отношението към него и то точно, когато е решил да дари средства от собствения си джоб. Ето какво разкри самият той преди часове:

“ПАРИТЕ!!! От продадените ми картини от изложбата Свободата – на първо място (половината от цялата сума) са вече 900 лв. и вдругиден ще станат 1000 лева. Тогава вече ще реша какво да ги правя. Хубаво е да има идеи.

Мислех, мислех да ги дам в кметството. На кмета Фандъкова. Но защо да дърпам опашката на народа? Народът избира политици, за да ги мрази. Избира и писатели, за да ги убива. Намериха се и люди добри, които започнаха да се закачат с мене, така да се каже, почти на кръв. Все едно, милите, искат да ме убият, задето искам да даря пари.

Е, не че искат да ме убият, българинът няма такава смелост, да напада изотпред – в очите. Пък и аз съм къде 85 килограма мускули. Не е лесно. И затова – злобица. Е защо, защо – питам аз и се подсмихвам, защото знам.

Злобата е това, което изпитва тоя, който е нещастен, защото не е добър. И така. Ако реша – не на Фандъкова, а на Бойко Борисов и на Доган ще дам парите, защото ги дарявам аз, а не някои от фекалиите, които ме критикуват.

А и освен това – много добре знам, че като дадеш пари на някого за да прави с тях добро – принуждаваш го да поправи морала си. И така нататък.

Ако (освен всичко друго) някой смята, че е много по-умен от мене – да заповяда. Бре, да му се не види… И така нататък”, в своя си стил заяви Калин Терзийски.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.