България

Стоянка Мутафова приживе: Невена Коканова имаше афера с мъжа ми!

Стоянка Мутафова признала, че Невена Коканова е имала афера с Нейчо Попов

В списъка на сърдечните увлечения на Невена Коканова фигурира и култовият комик Нейчо Попов, съпруг на Стоянка Мутафова. За аферата им признава именно Госпожа Стихийно бедствие приживе.

Любовта им пламва, докато репетират в дома на Радой Ралин неговата пиеса “Конферанс”.

Междувременно и самият Радой безумно се влюбва в Коканова “извън пиесата”. Именно той я открива и като художничка, когато я вижда да скицира някаква своя бъдеща роля, и я моли да илюстрира книгата му “Есенни листа”. Образува се странен любовен триъгълник. Но Коканова не отговаря на чувствата на Радой, а двамата с Нейчо не намират сили да кажат истината на законните си половинки и с това слагат край на своята история.

Снимка: БНР Архив

“Знаех, че Невена е била с Нейчо. Но й прощавах, обичах я като сестра”, призна Стоянка Мутафова пред “България Днес” години след като Коканова кръшка с любимия й мъж.

Петя Дикова преди време направи шокиращ филм за родените и… неродените “деца на театъра”. В лентата се разкрива как в миналото актрисите са заставяни да правят аборти, за да не пропадне пиеса или снимки на филм, или са раждали в седмия месец “в името на професията”.

Филмчето се опита да разбули и най-голямата драма на Невена Коканова – тайния аборт, след който тя повече не е могла да има собствени деца. Тази тема обаче срещна стена от мълчание от страна на осиновената дъщеря на актрисата – Теодора.

“ШОУ” обаче разполага с автентичната история за аборта на Коканова. Според запознати нероденото дете е не от кого да е, а от… съпруга на Стоянка Мутафова Нейчо Попов!

Един ден Коканова разбира, че “забранената любов” е дала плод. И тъй като и двамата прелюбодейци не намират сили да кажат истината на законните си половинки, Невена прави нелегален аборт, след който остава стерилна за цял живот. Затова и семейството й осиновява Теодора, която категорично отказала да се появи в деликатния филм на Петя Дикова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.