Горещо Новини

Жената на Джуди Халваджиян побесня! (още подробности)

Жената на Джуди Халваджиян побесня в мрежата и с право!

Съпругата на продуцента Джуди Халваджиян изля гнева си в мрежата. Фурията Елена Халваджиян не пести мнението си по различни въпроси и често можем да я видим да изразява гражданската си и общочовешка позиция.

Този път гневът й е свързан със случващото се в страната на неограничените възможности и кошмарът, който се разиграва там вече дни наред заради убийството на чернокож мъж от полицай.

“Мъчно ми е (не че има значение на мен за какво ми е мъчно), че виждам повече постове за “лумпените” по протестите в Америка, че виждам повече постове за тези, които се възползват от ситуацията, за да грабят, палят и чупят!

Мъчно ми е, че са много по-малко статусите за това, че в 21 век, бял полицай, методично, садистично, съзнателно и психопатично, убива чернокож човек на улицата, посред бял ден, в продължение на 10 минути, пазен от китаец!

Не разбирам! Не искам да разбирам расизмът! В нито една “оправдателна” посока.

А аз се занимавам да възпитавам детето си с “Последният самурай”… 3 часа и 15 минути философия. Опитвам да й покажа какво означава воля, чест, достойнство, смелост, уважение, прошка.

Какво е да дадеш дума, да си добър, да проявяваш разбиране и да не съдиш… Тъй като ми е по-трудно да й го покажа в живия живот, избирам да го правя с филми. Скоро беше “Wonder”, снощи беше самураят…

Дали има връзка ли…”, пита ядосаната Елена Халваджиян.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.