Новини Шоубизнес

Евгения Борисова обяви кастинг за участници в предаване за пълна промяна!

Евгения Борисова обяви кастинг за участници в предаване за пълна трансформация!

Дизайнерката Евгения Борисова обяви кастинг за участници, които ще имат щастието да претърпят пълна и абсолютно безплатна промяна във визията – от/до. Ето какви са изискванията, за да участвате в надпреварата за късметлиите:

“Здравейте приятели, стартира кастинг за участници в телевизионно предаване. Същността на проекта, в който ще говорим за мода, стил и красота се състои в това да променим визията на участниците ни. С помощта на най-добрите специалисти в областа на гримът, косата, облеклото, денталната медицина и козметичните процедури.

Той трябва да ни изпрати своя снимка без грим портретна и в цял ръст, без никакъв фотошоп и обработка и да напише своята възраст, височина, килограми и да отговори на въпроса: – Защо иска да участва в предаването?

Ние от своя страна ще преценим как можем да му помогнем и с целият професионален екип ще го променим според нашите професионални критерии с неговото пълно съгласие.

Ще имаме нужда от всякакви участници, няма значение килограмите, възрастта, социалния статус или етнос. Всеки може да се запише.

Проблемните зъби които не са ви позволявали да се усмихвате ще останат спомен за един от вас. Ще имплантираме холивудска усмивка на участник с такъв проблем.

Ако сте имали видим кожен проблем и не сте знаели как да се справите с него, сега е моментът да се разделите с него.

Ако не харесвате нещо във визията или стилът си или пък смятате, че сте уникален и се справяте страхотно с вашата визия, изправете се в МОДЕН ДУЕЛ срещу професионалистите!!!”, предизвика Евгения Борисова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.