Ася Капчикова хвърли бомбата: Бременна е с близнаци! (виж тук)

0

Навръх Деня на детето Ася Капчикова съобщи неочакваната новина!

Същинска бомба хвърли днес, навръх Празника на детето 1 юни, плеймейтката Ася Капчикова. Както сами виждаме тя е “мнооого” бременна и очаква не едно, а цели две бебета.

Признаваме й, че добре успя да запази чудото в тайна от всички, за да не се излага на зли очи и помисли, както правят от суеверие бъдещите майки в началото на бременността си.

Ася Капчикова още не е обявила кой е щастливия татко на бебетата, но знаем, че от известно време има сериозна връзка. Заради която дори престана с предизвикателните снимки. Ето какво сподели тя самата преди часове:

“Днес е 1 юни – Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение – любовта!

Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин.

Чувствам се истински привилигирована, благословена и докосната от Бог… Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!

Специално за списание “Кенгуру” @spisaniekenguru , което може да намерите от утре на пазара, направихме страхотна фотосесия!

В броя ще откриете не само първите ми снимки с бременно коремче, но и всички ексклузивни подробности около щастливата новина! Сигурна съм, че ще ви хареса!”, обяви голямата новина Ася Капчикова.

Пожелаваме й спокойна бременност и появата на две здрави и сладки дечица!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.