Шоубизнес

Фънки пред фалит, похарчи хонорара от Капките за седмица

Фънки остана без бизнеса си след като пандемията спря всички концерти

Димитър Ковачев-Фънки закъса с парите – научи „Уикенд“ от самия него. Основният бизнес на оценителя от „Капките“ – организацията на мегаконцерти, е напълно замрял от март, когато в страната беше обявена извънредна ситуация заради коронавируса.

Светлина в тунела и до днес не се вижда – фирмата на рокаджията няма как да прави спектакли на световни звезди, ако се спазва изискването за дистанция. При 30 или 50 процента заетост мероприятията ще са на пълна загуба. По тази причина в близките месеци не се предвиждат никакви концерти.

Фънки
Снимка: Фейсбук

„Всички пари, които съм изкарвал преди, съм ги харчил. Нямам заделен дори един лев, а имам и кредити към банки. Положението е и страшно, и трагично“ – сподели Фънки в откровен разговор с репортер на изданието.

Той допълни, че разчита изключително много на датата 26 юни. Тогава ще свири с група „Черно фередже“ в клуб „Маймунарника“, което ще му докара някакви приходи. Хонорарът от „Като две капки вода“ също е спасил донякъде положението, но явно не е бил космически, щом е свършил само седмица след шоуто.

Въпреки безнадеждната ситуация Фънки се опитва да бъде оптимист и да не губи чувството си за хумор.

„Гледам да не ги мисля парите много-много, щото иначе трябва да се гръмна, а не ми се ще“ – отговаря в типичния си стил чешитът, пише marica.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.