Половинката на Милен Цветков на 40 дена от смъртта му: Светъл път, любов моя!

https://goreshto.net/novini/polovinkata-na-milen-cvetkov-na-40-dena-ot-smartta-mu-svetal-pat-lyubov-moya/51514 Goreshto.net
Половинката на Милен Цветков на 40 дена от смъртта му: Светъл път, любов моя!

Половинката на Милен Цветков не крие мъката си от тежката загуба

Последната любов на журналиста Милен Цветков - Милена Иванова, не може да преживее внезапната му загуба. И със сигурност на нея й е на трудно, защото двамата са живели заедно и всяко нещо в жилището й навява спомени с него. [caption id="attachment_18323" align="alignnone" width="365"] Снимка: Фейсбук[/caption] Ден след негови 40 дни откакто не е на този свят, Милена се обърна към него с доста прочувствени думи, които провокираха сълзи дори в тези, които не са ги познавали. "Светъл път на душата ти, любов моя. Почивай в мир. Обичам те", написа тя и сподели тяхна обща снимка, направена по време на една от техните разходки в гората, пише show.blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.