Кристиан Костов: Изпаднах в депресия след Евровизия! Бях в дупка (Вижте признанието му)

https://goreshto.net/shoubiznes/kristian-kostov-izpadnah-v-depresiya-sled-evroviziya-byah-v-dupka-vizhte-priznanieto-mu/51513 Goreshto.net
Кристиан Костов: Изпаднах в депресия след Евровизия! Бях в дупка (Вижте признанието му)

Кристиан Костов трудно се справил с критиките по негов адрес

Външният вид и поведение на талантливия певец Кристиан Костов не остават без критика. В социалните мрежи го обявиха за джендър, а като че ли той по никакъв начин не се стреми да опровергае тези твърдения, дори напротив - с всеки изминал ден ги затвърждава все повече и повече. „Изпаднах в дупка, чувствах се … сякаш нищо нямаше значение. Чувствах, че трябва да се откажа от това да правя музика дори в един момент. Това беше най-лошият период за мен, през 2018 г., мисля“ – разказа изпълнителят на Beautiful Mess. [caption id="attachment_18320" align="alignnone" width="365"]Кристиан Костов Снимка: Инстаграм[/caption] Припомняме, че певецът извоюва рекордното второ място за България на Евровизия. Оказва се, че именно приемането на второто място като постижение и добра новина му е отнело много време. От това състояние на духа успял да го измъкне краткосвирещият му албум Shower Thoughts. „Спомних си, че се забавлявам докато правя музика и това ме прави най-щастлив“, откровен е талантливият музикант. Въпреки всички Крис се прибира доста често в България, но предпочита да го пази в тайна. Нито поства снимки в социалните мрежи, нито пък се натиска за интервюта по телевизията. Предпочита да бъде в сянка, вместо да попадне пак в устата на недобронамерени хора, които не одобряват живота му и неговата истинска същност. А каква е тя - дано самият Кристиан разбере по-бързо, пише show.blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.