Новини Шоубизнес

Навръх празника на сина си: Ирина Тенчева разкри най-големия си страх!

Ирина Тенчева разкри най-големия си страх навръх имения ден на сина си!

Любимата на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева се радва на именик днес. И то най-специалният – първородният й син Спас. Момчето, което тя обожава, стана повод да признае най-големия си страх в миналото. А именно, че ще може да има деца.

Това признава самата Ирина Тенчева в поста си като споделя, че той е спасил вярата й, че ще стане родител. Ето какво още написа щастливата продуцентска съпруга и какво парти ще спретнат днес на порасналия Спас:

“Моят Спас/ител. Да е здрав, а аз винаги ще съм му благодарна, че като първо чакано дете, той спаси вярата ми, че ще стана майка. Обичам го!

Честит ни Спасовден и честит празник на хлебарите и сладкарите! (чудесен повод да омесите по един от “нашите” хлябове.

В посткарантинния период ще празнуваме с още двама негови приятели, сестрите му, брат му и ние с Иван.

Менюто е изцяло негова селекция и ще включва: такоси с кайма;салата с риба тон, боб и царевица; начос с дип от топено сирене; салата “Капрезе” и за всеки случай – тава печени ребра на фурна.

За десерт каноли, пълнени със сладолед от бял шоколад и шамфъстък. (Харесва ми, че макар и само на 13 години, Спас има усет за хармония при подбора на ястия в една вечеря и че наисти а цени вкусната храна, което е супер стимул за мен”, гордее се с първородния си наследник Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.