След като я заряза заради танцьорка: Венци Венц се върна при майката на детето си

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-kato-ya-zaryaza-zaradi-tancyorka-venci-venc-se-varna-pri-maykata-na-deteto-si/51490 Goreshto.net
След като я заряза заради танцьорка: Венци Венц се върна при майката на детето си

Венци Венц отново се събра с майката на дъщеря си

Венци Венц се върна при майката на детето си, след като изкара любовна авантюра покрай Свети Валентин. Музикантът, който отдавна заяви, че не е моногамен, заживя с танцьоркара Деа Ангелова в началото на година. Въпреки новата си любов с майката на дъщеря си Агуая – Мелани, рапърът остана в добри отношения, дори призна, че двамата са приятели. [caption id="attachment_18226" align="alignnone" width="290"]Венци Венц Снимка: Инстаграм[/caption] "Не вярвам, че стереотипът "мъж и жена" трябва да съществува в моята реалност", обясни преди време дуетната половинка на Павел и допълни, че предпочита в отношенията с половинката да няма лъжи. "Предпочитам да не съм от тези мъже, които казват: "Ти си всичко за мен, ти си жената на живота ми" и след 2 години примерно да изчезнат, както е направил моят баща", обяснява житейската си философия водещият на „Гласът на България”. С днешна дата обаче той отново е плътно в компанията на Мелани и детето им, а семейството използва по-слабите мерки след дългата карантина и предприе разходки из планините на България, докато Павел и неговата половинка се наслаждават на морето на юг. „Има моменти в живота, в които дори и небето иска да падне на главата ти, за да те откаже да продължаваш да дерзаеш. Тогава фокуса върху най-важните неща ти дава сили, за да се опънеш дори на вселенските закони! Трябва само да се съсредоточиш върху яркия лъч светлина пробиващ облаците”, сподели Венц Венц в социалните мрежи. Той публикува и снимка на Мелани и Агуая с многозначителното заглавие „моите цветя”, пише hotnews.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.