Новини Шоубизнес

Думите на Емилия разплакаха мрежата! (още подробности)

Емилия разплака последователите си в мрежата с тези думи!

Поп фолк дивата Емилия изля душата си в прочувствен и много тъжен пост в социалната мрежа. А поводът е две години от загубата на младия Феди Башур – син на съпруга й Жорж Башур.

Припомняме, че момчето, което се беше върнало от Америка, изгуби живота си в зверска катастрофа на магистралата, докато управляваше колата на баща си. Жорж и Емилия също бяха в нея, но оцеляха като по чудо.

Днес Емилия е особено тъжна и не можа да сдържи мъката си. Преди часове тя написа следното в страницата си:

“Две години изминаха вече без Федка. Две години, в които нищо не е както преди. И никога няма да бъде…

Само едно ни крепи,че един ден всички ще отидем там някъде и ще го видим. Господ така реши и това е неговата воля. Колкото и години да минат,колкото и думи да напиша днес и другата година, и следващата… Нищо няма да се промени.

Само уважението и спомена за него ме карат да напиша това и всички негови близки и приятели да се сетят за него с любов. Липсваш ни много и боли много…

Молим се всеки ден и вярваме, че всички добри хора отиват на едно по-прекрасно място. Почивай в мир, мило дете”, през сълзи изплака Емилия.

Самият Жорж Башур до момента не е публикувал нищо в профила си, но и той ползва мрежата сравнително рядко. А и надали му е до писане на постове в този момент. Единствената му радост сега е любовта на Емилия и на дъщеря му, с която се разбират чудесно.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.