Новини Шоубизнес

Джийсън Брад Люис категоричен: Ето кой е виновен за убийството на Милен Цветков!

Джийсън Брад Люис е убеден, че за убийството на Милен Цветков и още хиляди жертви като него, са виновни само и единствено те!

Само те – само родителите! Те са виновни за загубата на Милен Цветков и за още хиляди нелепи смъртни случаи у нас. В това е убеден Джийсън Брад Люис. Ексцентричният Люис не се сдържа и попиля псевдо родителите в социалната мрежа.

“Проблемът винаги е в родителите и там ще остане Во веки веков. Не може да насърчаваш малоумността на индивида, като му даваш зелена светлина да се пъчи със скъпи коли, рокли и пистолети. На крехките 18 по време на абитуриентския му бал, да не говорим по време на чумна епидемия.

Да гърми с пищови, да е лапнал 15 санта кубинска пура, налузил тъмни очила и да си мисли, че е във филма “Под прикритие”. Наркотиците също не са му чужди…

После още 5 години да го издържаш в София, като го глезиш с парички за да може да ходи в чалготеката да задява лика прилика дами, да не учи, а само фиктивно да минава изпит след изпит, я с АГНЕ, я с ПРАСЕ.

Накрая имаш очаквания,… да стане човек, да направи бизнес или пък да спечели нобелова награда.

Уви,… засилва се и убива Милен Цветков. Каквото си посадиш, такова никне.. проблемът,…. родителски…има своя плод”, категоричен е Джийсън Брад Люис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.