Джийсън Брад Люис категоричен: Ето кой е виновен за убийството на Милен Цветков!

https://goreshto.net/novini/dzhiysan-brad-lyuis-kategorichen-eto-koy-e-vinoven-za-ubiystvoto-na-milen-cvetkov/51478 Goreshto.net
Джийсън Брад Люис категоричен: Ето кой е виновен за убийството на Милен Цветков!

Джийсън Брад Люис е убеден, че за убийството на Милен Цветков и още хиляди жертви като него, са виновни само и единствено те!

Само те - само родителите! Те са виновни за загубата на Милен Цветков и за още хиляди нелепи смъртни случаи у нас. В това е убеден Джийсън Брад Люис. Ексцентричният Люис не се сдържа и попиля псевдо родителите в социалната мрежа.

"Проблемът винаги е в родителите и там ще остане Во веки веков. Не може да насърчаваш малоумността на индивида, като му даваш зелена светлина да се пъчи със скъпи коли, рокли и пистолети. На крехките 18 по време на абитуриентския му бал, да не говорим по време на чумна епидемия.

Да гърми с пищови, да е лапнал 15 санта кубинска пура, налузил тъмни очила и да си мисли, че е във филма "Под прикритие". Наркотиците също не са му чужди... После още 5 години да го издържаш в София, като го глезиш с парички за да може да ходи в чалготеката да задява лика прилика дами, да не учи, а само фиктивно да минава изпит след изпит, я с АГНЕ, я с ПРАСЕ. Накрая имаш очаквания,... да стане човек, да направи бизнес или пък да спечели нобелова награда. Уви,... засилва се и убива Милен Цветков. Каквото си посадиш, такова никне.. проблемът,.... родителски...има своя плод", категоричен е Джийсън Брад Люис. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.